Om design af dragter til dansere og musikere:

IMG_0248 (2)Det startede med en mail i november – fra Lone Nyhuus – om jeg kunne tænke mig at lave kostumer til projektet Cell?

En hurtig googling – “Cell” og “Birgit Løkke” – gjorde mig rigtig meget nysgerrig – så svaret var: “Er ikke helt sikker på, at jeg kan det – men lad mig prøve !!”

Et yderst inspirerende møde i december med Birgit Løkke, Lone Nyhuus og Helle Clausen – brainstorm – førte mig videre ind i det “cellske” univers – et univers fyldt med fantasi, kreativitet, glæde og rummelighed – ikke mindst Birgit Løkke er bare så inspirerende – opgaven blev:

Lav dragter til de tre dansere og de tre musikere – i det fine tynde Svärtan bomuldsstof – som også celleteltet opbygges med!

Dragter, som ikke er dragter – men mere en slags cellekostumer (uden dog at ligne celler!!) som går i symbiose med celleteltet – instrumenterne – lydene og tonerne – musikken – dragter – som på samme tid har det rigtige kunstneriske udtryk og praktisk fungerer optimalt – især for danserne!

 

IMG_0249 (2)

En process var startet – en process, hvor to og to aldrig giver fire – en process, hvor kaos må herske som en positiv energi – en process hvor energien mellem alle “aktører” svinger – En process – som springer ud – forløses – d. 8. april kl 16 – jeg glæder mig!

 

 

CV:

Anita Rosenørn – autodidakt i en masse af livets  kunster –
engang – og stadig i hjertet – lærer
Nu design af hørtøj mm “Rosenørn design” – www.rosenorn.dk
Mit liv er en cirkus – hvor jeg både sørger for savsmuld, lys, musik og på samme tid er stalddreng, elefant, jonglør, akrobat, direktør – og ikke mindst klovn og primadonna!!!! =