Bag CELL står en lang række mennesker. De har udført en lang række processer.

MUSIKKEN OG TANKERNE OG PROCESSEN For Birgit Løkke er ambitionen at forbinde kunst og videnskab. Det er den grundlæggende tanke bag projektet, processen og produktet CELL. Læs mere her.

FRA PASTEUR Siden 2015 har Birgit Løkke løbende været i kontakt med Pasteurs forskningschef Christian Muchardt. Sammen med ham har hun udført forsøg med levende celler. Både raske og syge. På denne side, kan du høre om et af de mange besøg i Paris, du kan også se video fra det, og du kan læse forskningschefens ord og tanker om CELL projektet. Se mere her.


FRA BILLEDE TIL LYD Cellernes bevægelse er blevet optaget og ved at anvende en såkaldt sonificeringsproces kan disse bevægelse omdannes til lyd. Det kan du læse mere om her


FRA LYD TIL BEVÆGELSE sammen med sine tre dansere, Liv Mikaela Sanz, Eva Honings og Jonas Örknér har koregrafen Tina Tarpgaard grebet ideen om at forvandle cellernes lyde til bevægelser. Ved at fælge dette link kan du læse mere om arbejdet med koreografien, du kan se klip fra prøverne og du kan lære danserne at kende. Se mere her


LYDDESIGN TIL CELLEN Udover at være en af forestillingens tre live-musikere, skaber Jesper Siberg lyddesignet. Læs om principperne her.


NYE INSTRUMENTER TIL NY VIDEN Møbeldesigneren Helle Clausen har været med til at udvikle nye instrumenter, der spejler cellernes bevægelser og processer, og robotforskeren Miki Juul har udviklet et helt nyt elektronisk instrument. Se mere her.


KOSTUMER PÅ VEJ Ligesom alt andet i CELL, skal Anita Rosenørns kostumer også spejle cellernes liv, strukturer og bevægelser. Se mere om disse processer her.


SEJLMAGEREN OG CELLEN Sejlmager Helle Barner Jespersen og hendes hold af sejlmagere tog imod udfordringen om at bygge scenografien. Det blev et telt, som ikke ligner noget andet, du har set. Se mere her.