besøg hos G.R.A.S.

posted in: Uncategorized | 0

slider 3Det var en stor oplevelse at besøge G.R.A.S. Sound & Vibration. Jeg blev mødt med nærvær og nysgerrighed af udviklings-ingeniør Kresten Marbjerg og direktør og ejer Peter Wulf-Andersen, nysgerrighed på hvad det er jeg har gang i med de celler og en nysgerrighed på hvad G.R.A.S. Sound & Vibration kan i den forbindelse. Herligt!

Vi var vidt omkring forsøg, viskositet af væske, at tage højde for støj, mikrofonernes opbygning og jeg fik også informationer omkring den lydtættekasse jeg skal have konstrueret. Meget inspirerende. Jeg er utrolig glad for at G.R.A.S. Sound & Vibration vil lege med! Vi planlægger at lave en test inden jeg tager til Pasteur Instituttet.
Det var i øvrigt fascinerende at se virksomheden, og noget af det der gjorde størst indtryk var deres lyddøde rum! Det talte virkelig til sanserne! Jeg foreslog det skulle udstilles på Louisiana smile-humørikon

[spider_facebook id=”1″]